Søndag den 11. juli 2021.

Vi har i KHBL besluttet os for at ville afholde klubaftener, hvor tanken er, at vi skal nørde øl. I løbet af efteråret 2021 vil vi afholde tre sådanne klubaftener.

Til brug for dette har vi haft behov for et roligt sted, hvor vi kan samles, få en god øl, evt. tage egne øl med og havde pladsen til at holde foredrag.

Netop opstartet den 1. april 2021 var "Mad Molly" (placeret i Køge Nord - lige på grænsen mellem Ølsemagle og Ølby) et ideelt sted for os.

Mad Molly er ejet af de to barndomsvenner Micael og Michael (begge tilflyttere til området og den ene medlem af KBHL). De har dyrket deres passion for cykling, rockmusik og ølbrygning i mange år. I Januar 2021 tog de skridtet til at lave deres eget sted, hvor man kan få en toast, se sport på TV skærment, spille spil og ikke mindst nyde en af deres hjemmebryggede øl.

Mad Molly fik i begyndelsen brygget deres første 5 øl på kontraksbryggeriet Hoppe Beer i Gl. Solrød. Men inden for den sidste måned har Michael og Michael købt det gamle brygudstyr fra Spy Brew i Hvidovre, som selv har opskaleret til et større anlæg. Her vil Mad Molly kunne brygge op til 200L ad gangen, som kan købes som fadøl på stedet eller bestilles via deres webshop tappet på flaske.

Et super spændende koncept, som vi i KHBL glæder os rigtigt meget til at besøge for at afholde vores klubaftener.

Jan-Ulrik Hansen

2021/07/14 00:00