Onsdag den 25. august 2021.

Julen står for døren eller ihver tilfælde hvis man skal nå at have julens øl klar, så er det ved at være tid...

Derfor afholdt vi smagning af håndbrygget juleøl, hvor fem af foreningens medlemmer havde nået at få brygget deres bud på hvordan året juleøl skal smage.

På trods af en lille sluttet skare på 9 medlemmer samt Brian fra WIKA, havde vi en meget vellykket smagning, hvor niveauet var særdeles højt fra alle hvilket også fremgik af pointgennemgangen. Her havde de første fire henholdsvis 47, 45, 44 og 42 point.

Vinderen blev Maltkings med en juleøl indeholdende friske granskud. En meget spændende øl på 8.8%. Imponerende at lave en så lækker øl på så kort tid (brygget i begyndelsen af juli).

Kvaliteten og niveauet, på de deltagende øl, var så højt at det ikke kun vil være vinderen der vil blive brygget på et større anlæg og solgt, men også en mørk undergæret øl (mørk larger med bl.a. Saaz humle) fra et andet medlem. Så der er noget at se frem til, når de ultimo november/primo december er at finde i både WIKA Meny og på Hugos.

Endvidere kan det også være at flere af de øvrige tre øl, vil blive brygget igen, så de er klar til præsentation og salg til den store ølsmagning i februar i WIKA, hvor der er fokus på mørk øl.

Så alt i alt en særdeles spændende aften med rigtig god dynamik og god feedback til de enkelte bryggere. Tak til jer alle der deltog.

Kim

2021/09/03 11:05